Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Fetaostfyllda dadlar
Huvudrätt
15 min
Antal personer:
Söta dadlar möter salt fetaost, fräsch mynta och syrliga granatäppelkärnor i den här briljant enkla bjudrätten som passar på alla vinterns fester.
Ingredienser
Instruktioner
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 st granatäpple, kärnorna
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna.
Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor.
Sätt på ett serveringsfat.
Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.
Ingredienser
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 st granatäpple, kärnorna
Instruktioner
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna.
Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor.
Sätt på ett serveringsfat.
Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.
Liknande recept
Veggie wraps med spenat
Shakshuka med svartkål, kikärtor och fetaost
Sallad på sötpotatis, avokado och kryddiga kikärtor med yoghurtsås
Grillad paprika och spetskål med ramslöksvinaigrette
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier