Strimla rödkålen. Skölj och hacka grönkålen fint. Halvera vindruvorna.
Skala apelsinen och skär fruktköttet i bitar. Halvera granatäpplet och ta ut kärnorna (banka lätt med en träsked på skalet om det är svårt att få ut dem).
Skölj fikonen och skär dem i bitar. Rosta valnötterna lätt i en torr stekpanna.
Blanda ingredienserna till dressingen och häll dem över kålsalladen. Toppa med frukt och nötter.
Ingredienser
100 g färsk rödkål
50 g färsk grönkål
1 näve vindruvor
1 apelsin
1 granatäpple
2 färska fikon
30 g valnötter
1 handfull strödadlar
Dressing
1 msk dijonsenap
1 msk äppelcidervinäger
2 msk olivolja
Salt och peppar
Instruktioner
Strimla rödkålen. Skölj och hacka grönkålen fint. Halvera vindruvorna.
Skala apelsinen och skär fruktköttet i bitar. Halvera granatäpplet och ta ut kärnorna (banka lätt med en träsked på skalet om det är svårt att få ut dem).
Skölj fikonen och skär dem i bitar. Rosta valnötterna lätt i en torr stekpanna.
Blanda ingredienserna till dressingen och häll dem över kålsalladen. Toppa med frukt och nötter.