Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Tofu ”äggröra”
Lunch
15 min
Antal personer: 2
En underbar guld-gul vegansk ”äggröra” som är lika lätt att göra som god att äta
Ingredienser
Instruktioner
1 pkt tofu (á 270g)
2 msk Kung Markatta olivolja
1 tsk gurkmeja, mald
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Smula ner tofun grovt, häll olivoljan i en stekpanna och stek tofun.
Strö över gurkmeja, flingsalt och peppar.
Lägg upp på tallrikar.
Strö över hackad gräslök och servera gärna med sallad.
Ingredienser
1 pkt tofu (á 270g)
2 msk Kung Markatta olivolja
1 tsk gurkmeja, mald
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Instruktioner
Smula ner tofun grovt, häll olivoljan i en stekpanna och stek tofun.
Strö över gurkmeja, flingsalt och peppar.
Lägg upp på tallrikar.
Strö över hackad gräslök och servera gärna med sallad.
Relaterade produkter
Gurkmeja
25 gr
Olivolja Extra Virgin
1 L
Liknande recept
Sallad på sötpotatis, avokado och kryddiga kikärtor med yoghurtsås
Grönkålspizza med oliver, brysselkål och rödbeta
Sötpotatis med fuskig guacamole och kryddiga kikärtor
Grillad paprika och spetskål med ramslöksvinaigrette
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier