Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Ljuvliga veganska kokosbars
Bakning
Antal personer: 30
Underbara kokosbars som riktigt smälter i munnen. Enkla att göra och helt veganska. Baka och njut!
Ingredienser
Instruktioner
400 ml Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung Markatta kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas
Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor.
Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar.
Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad.
Vänd bollarna i chokladen.
Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping.
Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.
Ingredienser
400 ml Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung Markatta kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas
Instruktioner
Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor.
Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar.
Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad.
Vänd bollarna i chokladen.
Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping.
Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.
Liknande recept
Frö & morotsbröd med dadlar
Veganska kanelbullar med choklad- och pekanglasyr
Blåbärsmuffins
Cashew- och avokadospread
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier