Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Hemgjorda chokladbars med kokosfyllning
Snacks
30 min
Antal personer: 10
Du behöver bara fyra ingredienser för att göra en riktigt god och lite sundare variant av chokladbars med kokosfyllning. Så gott!
Ingredienser
Instruktioner
3 msk Kung Markatta kokosolja
2 msk Kung Markatta lönnsirap
5 dl Kung Markatta kokosflingor
200 g mörk choklad (välj vegansk choklad för veganska bars)
Rör ihop kokosolja och lönnsirap i en kastrull på låg/medelvärme.
Häll i kokosflingorna och rör om i någon minut så allt blir täckt av den varma oljan.
Klä en mindre bakform eller brödform i bakplåtspapper och pressa ner kokosmassan i den.
Använd en sked eller slickepott for att pressa ner allting jämnt och kompakt. Lägg in i frysen och låt stelna.
Smält chokladen i ett vattenbad.
Ta ut kokoskakorna och skär i stavar/bars (ifall de smular är det bara att låta dem stelna längre i frysen).
Vänd dem i chokladen och strö lite extra kokos på toppen.
Låt stelna på ett galler eller bakplåtspapper och förvara i frysen.
Ingredienser
3 msk Kung Markatta kokosolja
2 msk Kung Markatta lönnsirap
5 dl Kung Markatta kokosflingor
200 g mörk choklad (välj vegansk choklad för veganska bars)
Instruktioner
Rör ihop kokosolja och lönnsirap i en kastrull på låg/medelvärme.
Häll i kokosflingorna och rör om i någon minut så allt blir täckt av den varma oljan.
Klä en mindre bakform eller brödform i bakplåtspapper och pressa ner kokosmassan i den.
Använd en sked eller slickepott for att pressa ner allting jämnt och kompakt. Lägg in i frysen och låt stelna.
Smält chokladen i ett vattenbad.
Ta ut kokoskakorna och skär i stavar/bars (ifall de smular är det bara att låta dem stelna längre i frysen).
Vänd dem i chokladen och strö lite extra kokos på toppen.
Låt stelna på ett galler eller bakplåtspapper och förvara i frysen.
Liknande recept
Blåbärsmuffins med vit choklad
Chokladkaka med björnbär
Smulpaj med päron, bär och färskostkräm
Nötiga chokladtarteletter med bärtopping
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent