Mat
Skönhet
MAT
Vårt sortiment
Kryddor
Olja & Vinäger
Müsli & Frukostflingor
Torkad Frukt & Nötter
Baljväxter & Konserver
Vegetariskt
Nötsmör & Pålägg
Nötter & Tilltugg
Bakning
Bönor, Frön & Linser
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Buljong & Såser
Restaurang & Storkök
SKÖNHET
Urtekram Beauty
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
FI
EN
DE
Bengaliska bönor med tofu
Lunch
30 min
Antal personer: 4
Lättlagad, fräsch vegansk lunch
Ingredienser
Instruktioner
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Ingredienser
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Instruktioner
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Relaterade produkter
Kikärtor
400 G
Gurkmeja
25 gr
Olivolja Extra Virgin
1 L
Liknande recept
Tofu & Grönsaksspett
Tofu ”äggröra”
Tofu tacos
Linssallad med sparris, morötter och mandlar
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent