Urtekrams deodoranter är utan alkohol. Våra deodoranter innehåller naturliga ingredienser som reducerar bakterier och trivsamma diskreta dofter som hjälper till att hålla dig fräsch länge.

Våra hud- och hårvårdsprodukter är ekologiskt certifierade av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. Läs mer här.

Alla vill lukta fräscht och att använda en deodorant är del av de flestas morgonrutin. Men du kanske har en känslig hud som har råkat bli röd och irriterad av din deo? Du kanske till och med får svidande utslag? I så fall kan du testa andra varianter av deodoranter för att se om din hud tål dem bättre. Ett alternativ är att pröva en alkoholfri deodorant.

Deo med naturliga ingredienser

Urtekram har flera deodoranter utan alkohol. Våra deodoranter innehåller naturliga ingredienser så som mineralsalt som reducerar bakterier och naturliga ämnen som dämpar svettlukt. Våra deodoranter har trivsamma diskreta dofter som hjälper till att hålla dig fräsch länge.

Varför innehåller deo alkohol?

Alkohol, eller etanol som är det kemiska namnet, används ofta i deodoranter för att begränsa den bakterietillväxt som skapar svettlukt. Alkohol är också ett vanligt lösningsmedel till de parfymer som används för att dölja lukt. Men om du har en hud som reagerar på deodoranter med alkohol finns det andra sätt att hålla sig fräsch och lukta gott.

Här hittar du Urtekrams deodoranter utan alkohol. De är ekologiskt certifierade av Ekocert enligt Cosmos Organic.

Filtrera våra produkter

Aktiva filter

Inga filter valda